Hvor langt over gulvet skal gardiner hænge?

Hvordan får jeg mine gardiner til at hænge pænt?

Når du hænger gardinerne op Hæng gardinerne op så langt ude i siden som muligt, hvor det stadig dækker vinduet. Gardinet skal gøre vinduet større; ikke mindre. Det samme princip, som gælder for bredden af vinduet, gælder også for højden af vinduet. Sørg for, at gardinet er længere end vinduet.

Hvad er Lysdæmpende gardiner?

Lysdæmpende gardiner er vævet, så lyset dæmpes ca. 80 – 90%. Lyse farver dæmper mindst og mørke farver dæmper mest. Denne lysdæmpende virkning dækker langt de flestes behov.

Kan man sætte to Gardinskinner sammen?

Sammensætning af gardinskinner De er rigtig gode til at sætte 2 skinner sammen, hvis du f. eks. vil have et længere gardin. Splejsestykkerne er den nemmeste måde at sammensætte 2 skinner på.

Hvilke gardiner til stue?

Det mest klassiske valg, når det kommer til gardiner i stuen, er stofgardiner fra loft til gulv. Med skræddersyede stofgardiner følger mange positive fordele såsom følelsen af varme og hygge i indretningen, akustiske forbedringer og afskærmning. Forskellen i stuen er stor efter montering af lange bølgende stofgardiner.

Hvilke gardiner er moderne?

Tunge tekstiler og lange gardiner Den nyeste trend hvad angår moderne gardiner, gør dem til en synlig del af din indretning. I denne sæson er tunge gardiner i stof som fx velour meget trendy. Et tungt gardin som det blå AUSTRA giver fylde til et rum og skaber en hyggelig og næsten overdådig atmosfære.

Hvilken farve gardiner skal man vælge?

Der er ingen facitliste på hvilke farver, der er bedst til gardiner. Vi reagerer individuelt på farver, og derfor er ingen farve garant for universel velvære. Der er farver, som påvirker dig mere positivt end andre. For at finde dine velværefarver kan du finde inspiration i farvelæren.

(0)