Hvordan skal tæppe ligge under sofa?

Hvilket tæppe passer til grå sofa?

Har du en lysegrå sofa, vil du sædvanligvis ikke vælge et lysegråt tæppe. Du vælger måske i stedet en helt anden farve, og hvis du vil have et gråt tæppe, så vælger du en mere mørkegrå nuance. Mange vælger et tæppe i gråt, hvidt, sort eller beige til deres grå sofa.

Hvilket tæppe er bedst under spisebord?

Fladvævede tæpper er som navnet siger flade i luven. De er derfor meget velegnede til at lægge under spiseborde. På et fladvævet tæppe er det let at rykke stolene frem og tilbage, som man jo gør ved et spisebord. Vi anbefaler at man beregner 60cm.

Hvor stort skal et Sofatæppe være?

Tæppet under sofaen skal nemlig helst være større end selve sofaen, så tæppet stikker ud i begge sider –minimum 10 centimeter i hver ende og meget gerne endnu mere – ideelt er 40-60 centimeter. Det giver et harmonisk udtryk og sikrer, at tæppet ikke ser for småt ud eller at sofaområdet kommer til at synes sammenklemt.

Hvilken farve gulvtæppe skal jeg vælge?

Det er vigtigt at tænke over, hvilken farve dit gulvtæppe skal være. Se dig omkring og vælg et gulvtæppe i nogle farver, der går igen i indretningen. Det skaber nemlig en rød tråd og binder rummet sammen. Lad fx puderne, skålen og vasen matche med gulvtæppet, så de små detaljer kan forbinde rummet.

(0)