Hvordan vælge den rigtige gulvbelægning til hjemmet

Hvilken gulvtype skal jeg vælge?

Har du eksempelvis en højloftet stue, bør du overveje et akustikvenligt gulv som fx kork, der har gode støjdæmpende egenskaber. Gulvene i de rum, hvor der er mest trafik, kræver logisk nok en slidstærk gulvbelægning. Gode valg til entre, gangarealer og bryggers er derfor de samme som til køkken.

Hvilke forhold gælder når man skal vælge hvilken slags gulv man vil lægge?

Det er vigtigt, at du ikke blot vælger den rigtige stil for gulvet, men også vælger gulvet ud fra funktion og holdbarhed. I rum som bad, køkken, entré og bryggers, hvor der til tider ligger vand, skal du vælge en overflade, der er skridsikker – også når den er våd – men samtidig let at gøre ren. 14 wrz 2022

Hvilket gulv skal jeg vælge til stuen?

Nyt gulv i stue, soveværelse og andre opholdsrum Da udseendet også spiller en væsentlig rolle, og da indretningen i hjemmet opholdsrum typisk ændres og møblerne udskiftes, kan det være en god ide at vælge trægulv eller sildebensparket, som passer til lidt af hvert.

Hvad er bedst vinyl eller laminat?

Vinyl indtager førstepladsen når det kommer til blød og behagelig overflade som giver en god gangkomfort. Ligesom laminat er det et godt valg, når du skal vælge gulv til områder hvor der stilles store krav til slidstyrke og vandresistens. Vælg vinyl i køkken, entré, bryggers og gangarealer.

(0)